Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Utalványom van - mit kell tennem?

Először is gratulálunk az utalványodhoz, garantáljuk, hogy a közeljövőben egy felejthetetlen élménnyel leszel gazdagabb!

A következőkben segítséget kapsz ahhoz, mit is kell tenned, hogy repülhess! Fontos tudnod, hogy minden napot igyekszünk kihasználni legyen az hét közben, vagy a hétvége, de az időjárás erősen befolyásolja munkánkat, ezért előfordulhat, hogy többször is le kell mondanunk a tervezett repülést. Kérjük, hogy ne add fel, előbb-utóbb össze fog jönni, légy kitartó!

  1. Ha már nagyon tűkön ülsz és már ezen a héten repülnél, akkor itt megnézheted mely napok lesznek a héten repülhetőek. Ezután írj nekünk egy e-mailt az gy.m@freemail.hu címre és közöld velünk az általad választott időpontot, valamint add meg a nevedet, telefonszámodat, súlyodat és az utalványod sorszámát. Hamarosan megerősítést kapsz e-mailben az időpontról.
  2. Ha a következő héten, vagy az után szeretnél repülni nincs más dolgod, mint írni nekünk egy e-mailt az gy.m@freemail.hu címre. Add meg a nevedet, telefonszámodat, súlyodat, és az utalványod sorszámát, valamint írd meg az általad kinézett időpont. Hamarosan válaszolunk rá és előjegyzésbe veszünk.
  3. Ha extrém sürgős a dolog telefonon is hívhatsz minket a 06/30-952-6926-es számon. Lehetséges, hogy repülünk, és ezért nem vesszük fel, de vissza fogunk hívni! Hívhatsz minket ingyenesen a VIBER appal is.

032313164934.jpg