Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Kép

 
Tandemrepülés

Motor nélküli siklóernyővel hegyről startolunk. NéhánKépy méter futás árán jutunk a levegőbe, és a sikeres start után már csak az aktuális széltől és napsütéstől függ mennyi ideig tudunk a levegőben lenni. Ez 5 perctől akár több óráig is tarthat. Szélirány és időjárás függő is, hogy melyik starthelyet részesítjük előnyben.

A klasszikus ernyőzés iránt érdeklődőknek ajánljuk, akik nem riadnak vissza egy esetleges hegy vagy domb megmászásától sem. A mászás jutalma pedig  egy fantasztikus repülés, mely hasonlatos a madarak csöndes reptéhez, felemelő élmény!

 

  

Hátimotoros tandemrepülés

Kép

A motoros repüléshez nincs szükség nagy hegyekre, és erős, megfelelő irányú szélre ahhoz, hogy egy nagyot repülhessünk,  így szabadabbak vagyunk az Önnek megfelelő időpont kiválasztásában is. Előnye még, hogy teljes mértékben mi határozhatjuk meg, mennyi időt szeretnénk a levegőben tölteni.

Nem kell órákat várakozni a starthelyen egy pár perces lecsúszásért, vagy akár hetekig várni egy olyan időpontra, ami időjárás tekintetében és Önnek is megfelel egy hosszabb repülésre. Persze mi is kötve vagyunk az időjárási feltételekhez, de sokkal kisebb mértékben, mint a motor nélküli repülésnél. 

Általában a Dunabogdány- nál található sík, füves felszállópályáról indulunk, de igény esetén bárhol tudunk startolni, ahol rendelkezésre áll egy fél focipálya méretű füves placc.

A többi repülősporttal ellentétben a siklóernyővel alacsony magasságban is tudunk repülni, lassú, 25-40 km/h-ás tempóban. Így  elsuhanó képek helyett időnk van megcsodálni a táj nyújtotta szépségeket. 

 

Néhány méteres magasságban egy rét felett repülni, vagy kanyargó patakmedert követni igazi élmény! 800-1000 m-es magasságba emelkedve pedig az egész Dunakanyart és a Pilis hegységet be lehet látni!

Ez a szolgáltatásunk télen-nyáron elérhető és garantált élményt nyújt!

 

 Hívjon minket minél előbb és foglaljon le magának egy megfelelő időpontot tandemrepülésre vagy lepje meg barátait, szeretteit ajándékkuponnal!


Hátimotoros start:

 

Tandemrepülés hegyről:

home