Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

 flytandem3.jpg

Elérhetőségeink

Tel: +36 20 231 0634 
g0065121.jpg

Mail: info@flytandem.hu

Web: www.flytandem.hu

Hívj minket ingyenesen a viber.jpgvagy a skype.pngalkalmazáson keresztül!

viber-1.png: 06 20 231 0634

skype-1.jpg: flytandem.hu

Ha épp nem vesszük fel a telefont még nincs ok a pánikra, valószínűleg épp repülünk. Vissza fogunk hívni!

Találkozási pontok

Starthely 'A'

'A' jelű felszállópályánk Tahitófalu és Dunabogdány között körülbelül félúton található, közvetlenül a 11-es főút mellett a Duna felőli oldalon.

Térkép

Útvonal leírás gépkocsival:

Budapest és az M0-ás körgyűrű felől a 11-es úton tudjuk megközelíteni Tahitótfalut. A faluból tovább kell haladni Visegrád irányába. A Tahitótfalu végét jelző tábla után még haladjunk kb. 2 kilométert, majd az út jobb oldalán lesz egy repülőteret jelző tábla. Mellékútra kanyarodni nem kell, a reptérre közvetlenül a főútról lehet bekanyarodni. A repteret a nagy piros szélzsákról könnyű megismerni.

Esztergom felől szintén a 11-es úton haladunk. Dunabogdányt elhagyva a hosszú egyenes szakasz végén bal oldalon található a reptér. A repteret a nagy piros szélzsákról könnyű megismerni.

Tömegközlekedéssel érkezve:

Budapestről sárga busszal tudjátok megközelíteni a felszállóhelyet. A 13. kerületi Újpest Városkapu állomást a hármas metróval lehet elérni, innen indulnak buszok Esztergomba és Visegrádra, Szentendre érintésével. A Dunabogdányhoz tartozó, még a falu előtt található Váradok dűlő nevű megállónál szálljatok le. A reptér a megállótól 50 m-re található Dunabogdány irányában.

 

Starthely 'B'

'B' jelű felszállópályánk Tahitótfaluban, a Bodor Major területén található.

Térkép

Útvonal leírás gépkocsival:

Budapestről a 11-es úton tudjátok megközelíteni Tahitótfalut. A falu közepén a Vác / Váci rév táblát kövessétek, így jobbra kanyarodva átértek a Duna hídon. Ezen az úton egyenesen haladjatok kb. 2 kilométert a Bodor Major Bejárat nevű tábláig, mely bal kéz felé található. Ne hagyjátok, hogy más Bodor Major feliratú tábla megzavarjon benneteket, csak és kizárólag a Bejárat feliratú táblánál szabad bekanyarodni!

Esztergom felől szintén a 11-es úton haladunk. Tahitótfaluban a Váci rév táblánál balra kanyarodunk.

Tömegközlekedéssel érkezve:

Budapestről sárga busszal tudjuk megközelíteni a felszállóhelyet. A 13. kerületi Újpest Városkapu állomást a hármas metróval tudjuk megközelíteni, innen indulnak buszok Tahitótfalu, Váci rév irányába, 890-es számmal. A Bodor Majornál található megállóban leszállunk. (Utolsó előtti megálló a Váci rév előtt.)

 

 

Ajándékutalvány rendelése gyorsan, egyszerűen:

►Utalvány rendelés

  hat.jpg