Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

 flytandem3.jpg

Elérhetőségeink

E-mail: gy.m@freemail.hug0065121.jpg

Tel: 06 30 952 6926

Napközben sajnos nemigen tudjuk felvenni a telefont, írj nekünk sms-t, e-mailt. Mindenképp válaszolunk, vagy visszahívunk a késő délutáni órákban!

Írj nekünk egy rövid e-mailt és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

 

Találkozási pontok

Starthely 'A' 

'A' jelű felszállópályánk Tahitófalu és Dunabogdány között körülbelül félúton található, közvetlenül a 11-es főút mellett a Duna felőli oldalon. 

Térkép

Útvonal leírás gépkocsival:

Budapest és az M0-ás körgyűrű felől a 11-es úton tudjuk megközelíteni Tahitótfalut. A faluból tovább kell haladni Visegrád irányába. A Tahitótfalu végét jelző tábla után még haladjunk kb. 2 kilométert, majd az út jobb oldalán lesz egy repülőteret jelző tábla. Mellékútra kanyarodni nem kell, a reptérre közvetlenül a főútról lehet bekanyarodni. A repteret a nagy piros-fehér szélzsákról könnyű megismerni.

Esztergom felől szintén a 11-es úton haladunk. Dunabogdányt elhagyva a hosszú egyenes szakasz végén bal oldalon található a reptér. A repteret a nagy piros-fehér szélzsákról könnyű megismerni.

Tömegközlekedéssel érkezve:

Budapestről sárga busszal tudjátok megközelíteni a felszállóhelyet. A 13. kerületi Újpest Városkapu állomást a hármas metróval lehet elérni, innen indulnak buszok Esztergomba és Visegrádra, Szentendre érintésével. A Dunabogdányhoz tartozó, még a falu előtt található Váradok dűlő nevű megállónál szálljatok le. A reptér a megállótól 50 m-re található Dunabogdány irányában.

GPS koordináta: 47°46.392' N, 19°3.584' E

Ajándékutalvány rendelése gyorsan, egyszerűen:

►Utalvány rendelés

  sikloernyo.jpg