Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Magunkról

Kép

 

Rólunk írták


"Kedves Tamás! Köszönöm még egyszer a csodás repülést! Fantasztikus volt a táj - még így is, hogy nem sütött a nap - egyáltalán nem fáztam, pedig igen hideg volt, gondolom az izgalom... Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert tényleg nagyon biztosan vezetted ezt a csodás szerkezetet! Mindig kérdezted, mit szeretnék, s a végtelen tájképek után a legjobb mégis csak az volt, amikor a fák lombját, meg a mezőket súrolta a lábunk...

Hát, furcsa, hogy az ember rábízza az életét egy idegenre, a repülés után pedig úgy érzi, mintha ezer éve ismerné már a másikat - hiszen olyan nagyszerűt, olyan természet felettit éltek át együtt, amit még senkivel. "

 

"Hallo Tamàs,
bin am 18.08.2010 mit Dir vom Krippenstein geflogen:-)))) Wollte mich bei Dir nochmal für den tollen Flug und die genialen Bilder bedanken. Immer, wenn ich die Bilder betrachte, habe ich das tolle Gefühl vom Gleitschirmfliegen in mir. Es war absolut fantastisch und genial:-))) Ich finde, dass wir Beide auf den Bildern wie für eine Werbekampagne aussehen.
Ich hatte den ganzen Tag noch absolut viel Adrenalin in mir. Es war absolut genial."

 

Magunkról

Cégünk 2009-ben alakult a Dunakanyarban. Egyetlen célunk a gyönyörködtetés. Kedves vendégeink madártávlatból tekinthetik meg a Dunakanyart, vagy hazánk egyéb tájai kínálta természeti szépségeket.Kép

Repülőeszközünk a motoros siklóernyő, mely a motor nélküli repüléssel szemben a végtelen szabadságot nyújtja. Kényelmes tempóban, általunk megválasztott magasságban repülünk, hogy az élmény minél teljesebb legyen.

A siklóernyő motorja a legkevésbé fülsértő repülőeszköz a motoros légijárművek kategóriájában. A pilóta és utasa fülvédős rádióval tartják egymással a kapcsolatot, így természetesen lehetőség van a látnivalók bemutatására, megbeszélésére is.

 


Csapatunk

Kreisz Tamás - főpilóta, ügyvezető

 

"2001 óta repülök siklóernyővel. 2007-ben döntöttemKép úgy, hogy ezt választom hivatásomul is. Több évet Ausztriában dolgoztam tandempilótaként, 2009 ősze óta pedig Magyarországon reptetek. Több ezer felszállás és repült óra áll mögöttem, utasaim között 8 és 80 éves is megfordult."

 

 

 

 

 

Kreiszné Szabó Anita - értékesítés, asszisztenciaKép

"Valamikor én is siklóernyőztem egyedül, de ma már csak a férjemmel repülök, így nagyobb biztonságban érzem magam! Sokan kérdezik , nem féltem-e a férjemet, hogy ilyen munkája van, de én ismerem a siklóernyőzés körülményeit annyira, hogy ne aggódjak. Tudom, hogy elég profi, de nem túl vakmerő, jól ismeri az ernyőjét, az időjárást, a vészhelyzeteket és a saját képességeit. Sokat repültem vele szebbnél szebb helyeken, mindenkinek csak ajánlani tudom!"