Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Dunakanyar

 Kép

Bázisunk a Dunakanyar

Cégünk bázisa a Dunakanyarban, Dunabogdány hatáKéprában található. A repülések alkalmával innen startolva számtalan csodálatos tájat szemlélhenk meg madártáv-latból. A Dunakanyar méltán hazánk egyik legfontosabb turisztikai régiója, természeti szépségei, adottságai miatt.

A 11-es úton végigautózni is fantasztikus élmény a táj sokszínűsége és szépsége miatt, hát még milyen csodálatos ez a hely a levegőből nézve! A magasban nem vagyunk utakhoz kötve, bármerre elkalandozhatunk, légvonalban szinte minden elérhető közelségbe kerül.

Érdekes elnézni fentről a hétvégi turistaáradatot Visegrádon, bekukkantani fentről a fellegvárba, szemlélni az emKépberi kéz alkotásait, a félbehagyott vízierőművet, az újonnan épült hatalmas szállodákat, melyek mind eltörpülnek a magas dombok és hegyoldalak zöld tömege között. 700 m-ről a Duna szinte csak egy nagyobbacska patakocskának látszik és gyönyörűen kivehető maga a Duna kanyarulata.

A Dunán átröppenni csak egy pillanat, néhány percen  belül akár Vácot, Verőcét, Nagymarost és a Duna-Ipoly Nemzeti parkot is megtekinthetjük felülről. Hosszabb túra alkalmával a Dömössel szemközti sziklafalba vájt remetebarlangba tekintés, vagy Szentendre kacskaringós utcácskái madártávlatból felejthetelen élményt nyújtanak!Kép

A siklóernyő mára olyannyira megszokott jelenséggé vált, hogy a madarak is elfogadtak minket szomszédaikul és gyakran szegődnek mellénk a repülés során. Együtt repülni egy hatalmas szárnyú ragadozó-madárral igazi unikum, melyet a siklóernyőn kívül más repülőszerkezetek utasai nemigen élhetnek át! Fentről megpillantani és békésen követni őzet, szarvast, vagy szemmel követni a Dunát éppen átúszó vaddisznót Képigazi kaland!

A repülés során gyönyörű képek és videók készíthetők, melyek segítségével a földön maradottak is ízelítőt kaphatnak az átéltekből.