Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Kép

EXTRA SZOLGÁLTATÁSOK

Acro

gopr2336-i.jpg

Akinek a puszta repülés öröme, a szédítő magasság vonzása sem lenne elég, és még több adrenalinra vágyik, azok válasszák ezt a lehetőséget. Kibillentjük az ernyőt stabil pozíciójából, hogy néhány akrobatikusan játékos és vad manőverrel megörvendeztessük az utast és jó adag adrenalint pumpáljunk a vérébe.

 

 

 

Repülés napnyugtakor

Kép

Egy igazi különlegesség. Ki állíthatná, hogy nem  a legszebbek a fények ilyenkor. Főleg ha a nap- nyugta gyönyörű színjátékát 4-500m magasból csodál-hatjuk meg?

Mivel garantáltan ez lesz a nap legutolsó repülése, leszállás után vendégünk egy jól behűtött sörre!

 

 

 

 

Távrepülés

Hátimotoros ernyővel Képhatártalanok a lehetőségek. Ha létezik egy útvonal, melyet szívesen bejárna a levegőben is  fentről  csodálva meg a szeretett tájat mi megvalósítjuk álmát. Minden távrepülés előzetes felkészülést, információgyűjtést igényel. Utasunk betekintést nyerhet ennek folyamatába is. Csapatunk pedig bárhová utánunk jön, hogy leszállás után ne legyen gondunk a fuvarra.

 

 

 

 

 

Repüljön a család!

Megreptetné a családot? Ennek semmi akadálya, sőt hogy megkönnyítsük döntését 3 főtől családi, kedvezményes árat ajánlunk Önöknek!

 

Repüljön ingyen! A 7. te magad légy!

Minden vágya egy siklóernyős tandemrepüléKéps, de költségvetésébe sajnos nem fér bele ennek ára? Mi mindenkinek szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy kipróbálja a legszabadabb repülés örömét. Igényeljen tőlünk Promóciós kártyát, és ajánlja cégünket ismerőseinek, barátainak és ellenségeinek. 6 db igazolt repülés a kártyán és a 7. repülésre vendégünk vagy!

Hogyan működik? Katt!

home